Valamit a MIKROKLUB-ról:

A kezdet : Várpalotán, 1989-ben alakult egy társaság, ami - az akkor még inkább elterjedt - C64-es, és IBM PC számítógép használóiból, valamint az elektronikát munkájában alkalmazó, vagy csak hobby-ként kedvelõ tagokból állt össze. A klubb szerû mûködés már a múlté, gyakorlatilag egy olyan szervezetté vált, amelynek - nemcsak várpalotai - tagjai fõ, vagy mellékállásban, elektronikai, szoftver/hardver fejlesztésekkel stb. foglalkoznak.

A fõ tevékenységi körök:

- Mikroprocesszoros alkalmazások fejlesztése, az elektronika számos területén, pl. kapcsoló órák, infra kapcsolók, léptetõ motor vezérlések, stb.

- Mérés, adatgyûjtés, szabályozás, pl. 4-20 mA-es "inteligens" távadók, számlálók, PC-vel összeköthetõ adatgyûjtõ egységek, hõfokszabályzók, stb.

- A processzoros áramkörök fejlesztéséhez szükséges eszközök (EPROM, EEPROM, PIC, GAL, mikrokontroller égetõk, emulátorok, fordítóprogramok) készítése.

- Egy adott feladat megoldására alkalmas áramkör, program, nyomtatott áramkör elkészítése. (Kérjen árajánlatot.)

- Alkatrészek. (Elsõsorban a honlapon szerteplo áramkörökhöz kapcsolódó alkatrészek.) Alkatrészek árlistája.

- Ingyenes szaktanácsadás, elsõsorban a mikroprocesszorok, és az azokhoz kapcsolható perifériák, (LCD, A/D, D/A, stb) alkalmazásával kapcsolatban.

Az áramkörök kialakításánál fõ szempont a sokoldalú felhasználás lehetõsége, és a lehetõ legjobb ár/teljesítmény arány. Valamennyi áramkör részletes építési dokumentációja - kapcsolási, beültetési rajz, mûködési leírás - hozzáférhetõ, lehetõvé téve az önálló építést, programfejlesztést, esetleges javítást.

A honlapról:

A kialakításnál az áttekinthetõség, és a gyors letölthetõség volt a fõ szempont. Az elöbbiek miatt kerültem pl. a látványos annimációkat, háttérképeket.

A többszörös tesztelés után is lehetnek olyan szerkesztési, és egyéb hibák, amelyeket nem vettem észre. Szívesen fogadok minden észrevételt, építõ kritikát, javaslatot a tartalommal, a letölthetõséggel kapcsolatban.

Információ, megrendelés :

További információ, megrendelés, személyesen, levélben, vagy telefonon, és persze emailen lehetséges. Postai utánvétes szállítás lehetséges.

Itt jegyzem meg, hogy - ha néha kicsit késve is - de minden levélre válaszolok. Sajnos azonban nem minden levelet kapok meg, és nem minden válasz ér célba, vonatkozik ez a hagyományos, de az elektronikus levelekre is. Ha tehát pár napon belül nem jönne a válasz, kérem küldje el újra a levelét.

Postacím: Torkos Csaba, 8100 Várpalota, Táncsics u. 7. Személyesen Várpalotán, a Táncsics u. 7-ben, lehetõleg telefonon elõre leegyeztetett idõpontban. (A Táncsics utca közvetlenül a vár mellett, a városközpontban van, az utca végén a PALOTA áruház.) Egy térkép a könnyebb tájékozódáshoz.

Telefon : 9-tõl 18 óráig a 88/473784, és egész nap, 8-tól 22.00 óráig a 30/9 472 294 számon.

Email cím : mikroklub@vnet.hu , torkoscs@gmail.com vagy info@mikroklub.hu.

Internet cím: http://www.mikroklub.hu , vagy egy "tükör" oldal a http://www.eprom.hu .

Viszontlátásra: Torkos Csaba

vissza_alap1.gif (1119 bytes)